Bestellen en voorwaarden

Bestelwijze:
  1. Mail het patroonnummer, uw naam en adresgegevens aan dequiltring@baucad.nl.
  2. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de kosten en andere betalingsgegevens. Verzendkosten zijn voor uw rekening.
  3. Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven krijgt u een mail over de verzending. Betalingen dienen binnen 14 dagen na de bevestigingsmail te zijn voldaan.
  4. Het patroon wordt z.s.m. naar u verzonden.

Verzendkosten:
  Binnen Nederland
Verzendkosten worden berekend naar gewicht en volgens de tarievenwijzer van TNT post. Het verzendtarief wordt bij het patroon vermeld. Bij meerdere bestellingen tegelijk berekenen wij de werkelijke verzendkosten. Wijzigingen in de tarieven van TNT voorbehouden.
  Andere landen binnen en buiten Europa
Tegen het normaal geldende posttarief (buitenland) versturen wij ook naar andere landen binnen en buiten Europa.

Aansprakelijkheid
De Quiltring is niet verantwoordelijk voor vergissingen en/of onvolledige informatie op de website. Tevens is de Quiltring niet verantwoordelijk voor het verloren gaan en of beschadigd raken van goederen tijdens het transport.
Wij zijn wel verantwoordelijk voor het op een deugdelijke manier verpakken van de door u bestelde goederen om beschadigingen te voorkomen.

Privacy verklaring
Al uw persoonlijke informatie die wij van u ontvangen bij het plaatsen van uw bestelling zullen wij behandelen volgens de wet bescherming personen (privacy).
Uw informatie wordt alleen gebruikt voor onze administratie en zal niet worden doorgegeven aan anderen.


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26 maart 2010.